Sportsskyting AS

Zoli Kronos

Pris på forespørsel.

Beskrivelse

Det tok våre designere og ingeniører lang tid, stor lidenskap og total dedikasjon til å designe vår nye Kronos O / U hagle. De visste at ingenting kunne være overlatt til tilfeldighetene i en hagle ment for konkurranse. Hver minste detalj måtte være konstruert og studert nøye, sjekket og dobbeltsjekket.

Kronos måtte sette nye standarder når det gjelder ytelse, pålitelighet, slitasje, komfort, ergonomi og utseende. Vi er faktisk veldig stolte av vårt nye våpen, som har blitt den perfekte sammensmelting av balanse, mekaniske egenskaper og rå ytelse.

Kronos kommer med en låskasse laget av et solid stykke smidd stål, en avtakbar avtrekksmekanisme, en Boss-type låsesystem og komplett stokk-program. De mest prestisjetunge britiske våpenprodusenter, spesielt "Boss & Co", var vår inspirasjonskilde når vi utviklet vår lavprofil låsekasse som ikke bare er estetisk, men også svært funksjonell og ergonomisk.

Kombinert med linjene og dimensjoner på stokker, linjen til avtrekkeren gjør Kronos til en veldig behagelig hagle å montere, skyte og kontrollere. Men den virkelige styrken til vår nye konkurranse hagle ligger i pipene.

Takket være over 50 års erfaring med å bygge komponentet som vi anser for å være det viktigeste til ytelsen av en hagle, har vi nok selvtillit til å si at våre piper gir de beste ballistiske egenskaper og komfort og generer lavest mulig rekyl noensinne.

Når du bygger pipene i huset, bruker Zoli kun topp materialer av ypperste kvalitet, og følger en ekstremt nøyaktig produksjonssyklus, under tilsyn av dyktige håndverkere. Toleranser er svært stramme, og det er ikke rom for feil.

Kronos kommer i Trap, Sporting, Skeet og Elise versjoner med enten svart eller sølv låskasse.

Kronos kommer med de beste Zoli pipene som generere perfekt skudd bilde, og reduserer rekyl til et absolutt minimum for et konkurransevåpen. Resultat av dette er at Kronos er veldig stabil, rask og en vinner i konkurranser.

Sporting og Skeet versjonene kommer med utskiftbare choker mens OL Trap og Universal Trap versjonene kommer med faste choker. Avtrekker mekanismen kan fjernes raskt ved hjelp av en liten skrunøkkel som følger med våpenet. Avtrekksmekanismen kan lett tas ut for service og vedlikehold.

Zoli hagler kommer med enten innvendige eller utvendige choker.

No items found.

Ta kontakt for prøveskyting!

Sportsskyting AS
Jernbaneveien 6
1400 Ski
Kontaktperson
Bård Thuve
+47 415 22 698
Kontaktinformasjon
post@sportsskyting.net