Sportsskyting AS

Columbus light

Pris på forespørsel.

Beskrivelse

Columbus jakt O/U hagle er et annet produkt resulterte fra "Classic Revolution" Zoli omfavnet ved århundreskiftet, å fullstendig fornyet sin produktportefølje. Columbus har blitt fullstendig oppgradert fra et teknisk og kosmetisk ståsted. Nå med tekniske funksjoner som tidligere var forbeholdt på høy klasse våpen produsert i små volumer, utagbar avtrekksmekanisme, Boss-type låsesystem og sølvloddede piper som underbygger 50 års erfaring, og setter nye ballistiske standarder. Kosmetisk konkurrerer Columbus med de beste jakt våpen på markedet takket være sin raffinerte gravering, stokk i håndplukket tyrkisk valnøtt, flott nettskjæring, kolbekappe i tre og kompakte dimensjoner.

Columbus kommer i forskjellige versjoner som passer for tradisjonell tur jakt samt rugde, kanin og villsvin jakt.

Avtrekker mekanismen kan fjernes raskt ved hjelp av en liten skrunøkkel som følger med våpenet. Avtrekksmekanismen kan lett tas ut for service og vedlikehold.

Hver side av Columbus låsekasse har elegant scene gravering.  Columbus kommer med en fasan i flukt inngravert på bunnen, mens rapphøns og ender pynte sidene. I "Columbus gull" kulissene er de samme som Columbus, men i gull. Den "Columbus Light-Comfort" kommer med 80% dekning av fine engelsk scroll.

No items found.

Ta kontakt for prøveskyting!

Sportsskyting AS
Jernbaneveien 6
1400 Ski
Kontaktperson
Bård Thuve
+47 415 22 698
Kontaktinformasjon
post@sportsskyting.net