Sportsskyting AS

Napier Våpen rekvisita

Priser fra: 69,-

Beskrivelse

Med flere tiårs erfaring i å produsere ekstremt høy kvalitet av smøremidler og materialer. Napier har erfaring i dette fagfeltet som har resultert i et komplett spekter av den høyeste kvaliteten på kjemiske preparater laget spesielt for bruk på fine sportslige  våpen, og er nå også mye brukt av kresne militære og politi klienter. Vår Ultra Clean-system er unikt, og tilbyr utrolig rask og effektiv rengjøring av alle typer våpen, den velprøvde Gun Cleaner og smøremidler av alle funksjoner som VP90® avansert dampfase korrosjonskontroll , og har blitt valgt av ledende Gunmakers som produktet valgt for å opprettholde sine verdifulle og fine våpen. Napier har utviklet et unikt påfyllingssystem som gjør at våre 125ml bokser også kan etterfylles når som helst fra vår økonomi 750ml aerosol; Dette reduserer avfall og er miljøvennlig.

Bestilling og kontaktskjema finner du på hovedsiden.

Napier Tå Beskytter

Laget av den fineste kvalitet, lær i mørk brun. Denne tå beskyttelsen kan monteres på en hvilken som helst sko med den medfølgende lærreim eller ved å feste gjennom skolisse hullene. En enkel og sikker måte å hvile våpenet på en sklisikker overflate.

Kr 279,-

Napier Oil Kit

Når bare det beste er godt nok!

Napier London Gunstock Finish Kit er utviklet for bruk på alle tre gunstocks og vil oppnå en utmerket finish med fremragende beskyttelse.

Napier gunmaker Frank Whyman bruker denne hemmelige formelen hver dag, som hundrevis av London Gunmakers før ham. Nå kan du også få et profesjonelt resultat ved å bruke de produktene som finnes i dette settet. Settet inneholder:

100ml Napier Gunstock Finish 

10ml Rubbing Oil 

10ml Grain Sealer

 4 applikator pads 

1 pakke med slipemidler 

1 poleringsklut

Kr 549,-

Napier Ultra Soft gun cleaner cloth

Ultra Myk pusseklut er en ekstra myk non scratch fiberklut ideell for rengjøring løp, action og kolbe. Egenskaper: Svært absorberende (absorpsjon av oljer og kjemikalier) Sterk (Vil ikke bryte ned eller bli skrukkete) Vaskbart (Kan maskinvaskes ved 40 grader)

Kr 69,-

Napier gun oil

Napier Gun olje er det siste ordet i beskyttelse for alle skytevåpen. Inneholder VP90 korrosjonsinhibitorer for kontakt og dampfase aksjon denne oljen har evnen til å trenge inn i selv de mest utilgjengelige delene av våpenet, til å gi full beskyttelse mot korrosjon. Napier Gun Oil vil ikke brytes ned under ekstreme temperaturer og vil holde åpningspakkene og handling beskyttet. Den spesielle blandingen vil holde oljen der det trengs, og gjør fjerning av finger markerer en enkel sak å tørke over våpenet.

Fra 149,-

Napier Gun grease

Leveres i en ny og enkel tube som gjør det enkelt og disponere ut fettet. Dette hvite fettet er svært vannavstøtende (DIN 51807). VP90 fett fungerer effektivt i temperaturer på -20 ° C til + 120C. Leveres i 25 ml tube 

Kr 99

Ta kontakt for prøveskyting!

Sportsskyting AS
Jernbaneveien 6
1400 Ski
Kontaktperson
Bård Thuve
+47 415 22 698
Kontaktinformasjon
post@sportsskyting.net